Home » O nama

O nama

Agrosilver Tabla 2x1 - 2015 - 2

„AGRO SILVER“ d.o.o. je preduzeće osnovno 2013 godine koje posluje u sektoru poljoprivrede. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina pojoprivrednim proizvodima, prevashodno kukuruzom, suncokretom i pšenicom na domaćem i inostranom tržistu.
Preduzeće se, takođe, bavi i trgovinom kompletnog repromaterijala (semena, vešt. đubrivo, sredstva za zaštitu bilja) potrebnog za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju.
Sedište preduzeća se nalazi u Subotici, na odličnoj lokaciji uzimajući u obzir blizinu glavnih saobraćajnih puteva, kao i blizinu granice sa Mađarskom.
Raspolažemo sa podnim magacinom kapaciteta 3000 tn merkantilne robe, kao i sa magacinskim prostorom za skladištenje repromaterijala.
Otkup poljoprivrednih proizvoda se vrši i u mestu Male Pijace, u blizini Subotice, gde raspolažemo sa silosnim kapacitetom od 2000 tn i podnim magacinskim prostorom od 1000 tn.
Preduzeće „AGRO SILVER“ d.o.o. svojim ambicijama, entuzijazmom i konstantim ulaganjem uspešno posluje od dana osnivanja što se ogleda u velikom broju komitenata sa kojima je uspešno organizovano ugovaranje poljoprivredne proizvodnje kao i dalji plasman poljoprivrednih proizvoda velikom broju kako domaćih tako i inostranih kupaca.
Agro Silver D.o.o. 
Aleksandrovi salaši 110
24000 Subotica